Provedite
vrijeme s
najdražima u
našoj  i Vašoj
„Villi Regini“
Obitelj Vasilj

 

Hotel “Villa Regina” je smješten u samom centru Međugorja, a od Crkve Sv. Jakova udaljen je svega 50 metara. Spada među najkomfornije hotele na ovom području. Vrhunski opremljen i klimatiziran hotel.Dvije sobe su adekvatno opremljene za osobe sa invaliditetom. Sobe su opremljene izravnim telefonskim linijama, TV sa satelitskim programom i wireless. Osim navedenog raspolaže dizalom, salom za molitvu, TV salom, barom i restoranom.
Restoran i bar su klimatizirani, te u ugodnom ambijentu nude vrhunske gastronomske specijalitete i mjesto za odmor i opuštanje. Hotel “Villa Regina” je idealno utočište za posjetitelje željne duhovnog  mira, kojima se također pruža mogućnost renta car-a, te organiziranja transfera (zračna i brodska luka/hotel) i izleta u željena odredišta, kao što su Mostar, Dubrovnik, Split itd.
Pored hotela se nalazi mini parking i u blizini privatni parking za autobuse koji Vam stoji na raspolaganju.
Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u ugodnom  ambijentu, gdje ćemo se pobrinuti da se u svakom trenutku Vašeg boravka osjećate ugodno, opušteno i povezano sa svime što je važno u Vašem životu.

MeđugorjeDo 24. lipnja 1981. godine Međugorje je živjelo kao i ostala sela ovoga kraja: ljudi su obrađivali zemlju, sadili duhan i lozu, proizvodili vino i uzgajali povrće da bi priskrbili za skromni život svojih obitelji. Zbog socijalnih prilika, mnogi su odlazili u svijet: u prekooceanske i zapadnoeuropske zemlje, te gradove u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj. 1981. godine, kada su počela Gospina ukazanja, život župe se promijenio. Gospa je, naime, osim šestero vidjelaca, odabrala cijelu župu i hodočasnike za svoje svjedoke i suradnike. To je posebno očitovano u poruci koju im je uputila rekavši:
“Ja sam ovu župu na poseban način odabrala i želim je voditi” ( 1.3.1984. )

Galerija