Idealno mjesto
za sve oblike
proslava,
od manjih
domjenaka,
poslovnih
večera...

 

Restoran i bar u ugodnom ambijentu nude vrhunske gastronomske specijalitete i mjesto za odmor i opuštanje.Nudimo kreativnu i tradicionalnu hranu s toplim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari su vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta.

Interijer je vrlo ugodan, upotpunjen igrom rasvjete, te nadasve ljubaznim osobljem. Cijeli prostor pruža osjećaj ugode i opuštenosti, vrlo brižno uređen s mnoštvom zanimljivih detalja koja su donešena s puno ljubavi. Tu toplinu i ljubav naši gosti odmah prepoznaju i uvijek joj se s iščekivanjem vraćaju.

MeđugorjePrivučen ukazanjima i Gospinim pozivom, narod - najprije iz župe a potom i iz drugih mjesta, te iz svijeta - počeo se okupljati i moliti. Odmah nakon početka ukazanja počeli su i progoni vidjelaca, njihovih roditelja i rodbine, župljana i svećenika, pa i hodočasnika. Vidioci su bili privođeni na policijska saslušanja i psihijatrijske preglede, ali je uvijek bilo utvrđeno da su zdravi. Zahvaljujući Gospinim ukazanjima, Međugorje je od obične seoske župe postalo mjesto okupljanja mnoštva hodočasnika iz cijelog svijeta i time jedno od najvećih svjetskih molitvenih središta, usporedivih sa Lourdesom i Fatimom.

Galerija