Posjetite Hotel Villa Regina




Hotel Villa Regina Medjugorje

Provedite vrijeme s najdražima u našoj vili

Dobrodošlicu Vam želi obitelj Vasilj

Hotel "Villa Regina" smješten je u srcu Međugorja, na samo 50 metara udaljenosti od čuvene crkve sv. Jakova. Ponosni smo što našim gostima nudimo udoban, prvoklasni smještaj sa svim popratnim sadržajima koji su vam potrebni kako biste iskusili Međugorje na najbolji način. Hotel je u potpunosti klimatiziran, a naše prostrane sobe pružaju pogled na crkvu sv. Jakova, kao i na brdo Križevac.
Hotel "Villa Regina" je idealno mjesto za sve one koji su u potrazi za duhovnim iskustvima i spokojem, a koje nudi svetište u Međugorju. Naš hotel posjeduje molitveni salon koji je na raspolaganju 24/7, kao i TV salon, besplatan Wi-Fi i vrhunski vinski bar i restoran.

Naše elegantne i udobne sobe su opremljene sa direktnim telefonskim linijama, Wi-Fi konekcijom i satelitskom televizijom. Dvije sobe su u potpunosti prilagođene i opremljene za osobe sa invaliditetom.

Saznajte više Virtual Tour

Što kažu naši gosti?




Ovim putem zahvaljujemo se svim našim gostima na divnim recenzijama i podršci.

Video Villa Regina

Sobe u "Villa Regina" posebne su po nekoliko kvaliteta: udobnosti, prostranosti i vrlo posebnom pogledu kao i blizini sadržaja. Svaka soba ima lijepu kupaonicu i sjajan pogled. Luksuzni studio apartmani izgrađeni su po izuzetno visokom standardu. Svaki apartman ima terasu s pogledom, udobnu kupaonicu s hidromasažnom kadom i ugodan prostor za sjedenje.

Više informacija o Međugorju možete pronaći na oficijelnoj web stranici: www.medjugorje.hr

Naše udobne sobe i apartmani




hotel smjestaj villa regina međugorje

SOBE

Sobe u "Villa Regina" posebne su po nekoliko kvaliteta: udobnosti, prostranosti i vrlo posebnom pogledu kao i blizini sadržaja. Svaka soba ima lijepu kupaonicu i sjajan pogled.
...

STUDIO APARTMANI

Luksuzni studio apartmani izgrađeni su po izuzetno visokom standardu. Svaki apartman ima terasu s pogledom, udobnu kupaonicu s hidromasažnom kadom i ugodan prostor za sjedenje.
hotel villa regina međugorje

SOBE PRILAGOĐENE OSOBAMA SA INVALIDITETOM

Sobe prilagođene osobama sa invaliditetom posebne su laganom pristupu i udobnosti. Savršeno su opremljene za odmor i duhovnu obnovu pozitivnom energijom po kojoj je Međugorje poznato...
...

Najbolja mjesta za posjetiti u Međugorju i okolini

Međugorje je sjajna pojava i jedno od najposjećenijih hodočasničkih mjesta u katoličkom svijetu, gdje se milijuni ljudi svake godine dolaze moliti, pronaći duhovna iskustva i mir.
...

Hotel Villa Regina Međugorje

Hotel "Villa Regina" smješten je u srcu Međugorja, samo 50 metara od ikonične crkve sv. Jakova. Ponosni smo što možemo ponuditi udoban smještaj visoke klase.
smjestaj apartman hotel villa regina međugorje

5 savjeta kako pronaći najbolji smještaj u Međugorju

Ako planirate svoj boravak u Međugorju, jednoj od najpopularnijih vjerskih destinacija na svijetu na kojoj se Blažena Djevica Marija odlučila ukazati, treba imati na umu nekoliko stvari.

...

Dentelli je mnogo više od stomatološke ordinacije. To je tim vrhunskih stručnjaka i istaknutih imena hrvatske dentalne medicine predanih cilju da pruže najkvalitetniju uslugu. Preporučujemo svim našim klijentima!

Villa Regina Medjugorje